Færdselsprøve

Skrevet oktober 29th, 2014

Så blev det lørdag den 18 oktober 2014, hvor Sydsjællands Rottweilerklub afholdte FP. Syv veloplagte hundeførere med deres glade og frejdige hunde mødte op i Næstved Brugshundeklub / Kornbuen Næstved til færdselsprøv. Flere andre medlemmer fra klubben var mødt op for i fællesskab, at bakke op om arrangementet, og det var en fantastisk oplevelse, at se hvordan hundefolket på pladsen støttede og hjalp til under hele dagen.

Leif Harder som arrangementets dommer, var sammen med prøveleder Karen Karlebjerg det perfekte team, som sammen sørgede for, at dagens prøveprogram blev afviklet på et yderst professionelt vis.
Alle 7 hunde bestod både lydighedsdelen på selve træningsbanen, samt by-delen der blev afviklet ved Næstved storcenter/MaxiZoo hvor hundene mødte flere kondiløbere, en cyklist, en utrolig vildfaren bilist samt gæstehunden Louis som under dagen blev døbt “Flinkehunden”.
Det var en super dejlig dag – godt vejr – sjove mennesker – glade hunde – god forplejning – et rigtig godt arrangement som vi alle kan glædes over.

Stor tak til alle som viste deres interesse og deltagelse, samt tak til Næstved Brugshundeklub for lån af lokalerne/træningsbanen.